Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Otvorená pracovná pozícia vedeckého pracovníka v COST



 <img src=/handshake-2056023_640.jpg style=“display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;“ />

 

Asociácia COST – Európska spolupráca pre vedu a techniku ponúka pracovné miesto vedeckého pracovníka (Science Officer).

 

Hlavnou náplňou práce vedeckého pracovníka je implementácia postupu predkladania návrhov, hodnotenia, výberu a schvaľovania (SESA), ako aj podpora monitorovania a konečného hodnotenia akcií COST. Vedecký pracovník bude mať tiež na starosti sledovanie akcií COST a ich podporu, podporu výskumníkov a interdisciplinárnej výskumnej spolupráce v multidisciplinárnom a multikultúrnom prostredí v celej Európe i mimo nej. Vedecký pracovník je priamo podriadený vedúcemu vedeckých operácií.

 

Všetky ďalšie informácie týkajúce sa požadovaných skúsenosti a profilu, ako aj detaily k podaniu prihlášky nájdete tu.

 

Deadline na podanie prihlášky (životopis, motivačný list a dva odporúčacie listy) je do 16.6.2019.

 

 

COST poskytuje výskumným pracovníkom a inovátorom príležitosti na vytváranie sietí s cieľom posilniť schopnosť Európy riešiť vedecké, technologické a spoločenské výzvy. Existujú tri strategické priority: Podpora a šírenie excelentnosti, podpora interdisciplinárneho výskumu prelomovej vedy a posilnenie a udržanie mladých výskumných pracovníkov a inovátorov.

COST plní svoje poslanie financovaním otvorených a inkluzívnych sietí zameraných na excelentnosť vo všetkých oblastiach vedy a techniky.

Asociácia COST je medzinárodné neziskové združenie so sídlom v Bruseli s 38 európskymi členskými štátmi. Finančné prostriedky čerpá z rámcového programu EÚ pre výskum a inovácie, Horizont 2020, prostredníctvom osobitných grantových dohôd podpísaných v rámci rámcovej dohody o partnerstve s Európskou komisiou.