Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

EIT Food vyhlásilo súťaž RIS Innovation Prizes pre startupy a mladé podniky



 

Znalostné a inovačné spoločenstvo Európskeho inovačného a technologického inštitútu v oblasti potravín (EIT FOOD) vyhlásilo startupovú súťaž “RIS Innovation Prizes” o granty v hodnote 10.000, 15.000 a 25.000 EUR určené na podporu vývoja nových produktov a služieb podporujúcich zdravší, udržateľnejší a dôveryhodnejší systém výroby potravín

 

Súťaž je určená pre startupy a mladé podniky. Okrem finančných cien budú účastníci podporení prístupom k investorom, vysokokvalitnému školeniu a komunite mentorov a expertov z prostredia EIT Food.

 

Žiadatelia musia byť občanmi a/alebo rezidentmi jednej zo 17 krajín spôsobilých pre účasť na súťaži (Bulharsko, Chorvátsko, Česká republika, Estónsko, Grécko, Maďarsko, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko a Turecko). V každej z týchto krajín sa uskutoční regionálne finále, pričom ich víťazi sa zúčastnia na veľkom finále, z ktorého vyjdú výhercovia grantov. 

 

Záujemcovia môžu prihlásiť svoj biznis model, spôsob uchopenia problému či podnikateľské riešenie do 21. apríla 2020 prostredníctvom online platformy TU.

 

Viac informácií: