Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Connecting Healthcare Awards – predĺžený termín podávania návrhov



Európska federácia farmaceutického priemyslu a farmaceutických združení (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations – EFPIA) predĺžila termín na podávanie prihlášok do súťaže „Cena za zdravie za rok 2020“. Súťaž je otvorená a možnosť podať si prihlášku potrvá až do 30. septembra 2020.

Cieľom ocenenia „Connecting Healthcare Awards“ je zamerať pozornosť na inovatívne projekty spolupráce, ktoré prospeli pacientom v celej Európe a zlepšili ich kvalitu života.

Súťaž je určená pre projekty, ktoré predstavujú úspešnú spoluprácu viacerých zainteresovaných strán na národnej a na úrovni EÚ, do ktorej patria organizácie pacientov a priemyselní partneri.

Uchádzači sa budú môcť uchádzať o cenu v jednej z troch nasledujúcich kategórií:

  • Cena za prevenciu a povedomie
  • Cena za dodávku služieb
  • Boj proti Covid-19

Víťazným projektom bude udelených až päť cien: Okrem troch kategórií porota udelí cenu aj najinovatívnejšiemu programu a programu, ktorý najlepšie predstavil prístup „spájania zdravotnej starostlivosti“.

Ceny pozostávajú z grantu 10 000 EUR pre celkového víťaza „Prepojenie zdravotnej starostlivosti“ a 5 000 EUR pre ostatné kategórie.

Žiadosti budú hodnotené skupinou zúčastnených strán.Všetky informácie o podmienkach súťaže nájdete tu.

Termín na predloženie návrhov je 30. september 2020.