Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

EU Knowledge Valorisation Week 2022


Začiatok: 29. 03. 2022 10:00

Koniec: 01. 04. 2022 12:30

Typ podujatia: Konferencia

Organizátor: Európska komisia

Miesto konania: online




Registrácia na Týždeň valorizácie vedomostí EÚ, ktorý sa uskutoční od 29. marca do 1. apríla 2022, je otvorená. Na tomto virtuálnom podujatí sa predstavia najlepšie príklady politík a nástrojov, ktoré podporujú využívanie výsledkov výskumu v prospech všetkých. Je to fórum na diskusiu o výzvach a zdôraznenie príležitostí so širokým spektrom zainteresovaných strán.

Týždeň zhodnocovania znalostí v EÚ je príležitosťou na zvýšenie informovanosti a zhodnotenie súčasnej práce na modernizácii usmernení EÚ pre lepšie zhodnocovanie poznatkov, čo je jedno z prioritných opatrení politického programu Európskeho výskumného priestoru (2022 – 2024).

Univerzity, podnikateľské združenia, výskumné organizácie, umelecké inštitúcie a ďalšie subjekty pomohli formovať program tým, že sa podelili o svoje osvedčené postupy. Dopĺňajú ho vysoko aktuálne panelové diskusie a „kaviarne“ na diskusiu medzi účastníkmi.

Je to jedinečná príležitosť na výmenu skúseností a odborných znalostí, vzájomné učenie a diskusie, čím sa stimulujú reformy a kultúra valorizácie znalostí, inovácie a podnikanie. V rámci podpory Európskeho roka mládeže sa kladie dôraz na iniciatívy, ktoré podporujú podnikateľské myslenie a aktivity mladej generácie v súlade s Európskou stratégiou pre univerzity.

Registrácia je otvorená do 30. marca 2022.

Viac informácií a registrácia prostredníctvom tohto linku.

Zverejnené 8.3.2022, slord

Pridať do Google Calendar