Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Konferencia o priemyselných technológiach IndTech 2022


Začiatok: 27. 04. 2022 00:00

Koniec: 29. 04. 2022 00:00

Typ podujatia: Konferencia




Pripojte sa ku konferencii #IndTech2022, ktorá sa koná od 27. do 29. júna vo francúzskom meste Grenoble.

Konferencia je zameraná na budúcnosť priemyselných technológií a zoznámenie s kľúčovými výskumnými organizáciami, priemyselnými subjektmi a tvorcami politík.

Európska konferencia o priemyselných technológiách je vlajkovou loďou európskej agendy, ktorú každé dva roky organizuje Európska komisia. V rámci programu klastra 4 „Digitálne technológie, priemysel a vesmír[NK1] “ zmobilizuje konferencia kľúčových aktérov na celom svete okolo témy priemyselných technológií budúcnosti.

Tento rok sa IndTech zameria na dvojitú ekologickú a digitálnu transformáciu priemyslu, pričom sa uskutočnia diskusie medzi výskumníkmi, priemyselnými podnikmi, začínajúcimi podnikmi, agentúrami pre financovanie a zástupcami Komisie, ako aj francúzskymi správnymi orgánmi a inými členskými štátmi.

Podujatie spoluorganizujú francúzske Ministerstvo pre vysoké školstvo, výskum a inovácie, francúzska Komisia pre alternatívne energie a atómovú energiu a Generálne riaditeľstvo Európskej komisie pre výskum a inovácie v rámci francúzskeho predsedníctva Rady Európskej únie v centre svetového vedeckého výskumu vo francúzskom meste Grenoble.

Viac informácií:

IndTech2022

Novinky o IndTech2022

Zverejnené 11.04.2022, slord

Pridať do Google Calendar