Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Matchmakingové podujatie pre Klaster 6 programu Horizont Európa


Začiatok: 29. 06. 2022 13:00

Koniec: 29. 06. 2022 16:30

Typ podujatia: Brokerage event

Organizátor: PolSCA, SLORD, NRDIO, CZELO

Miesto konania: Online




Ako nadväzujúca aktivita na tohtoročnú V4 konferenciu s názvom “Benefits and challenges of participation in co-funded partnerships with a thematic focus on Cluster 6: Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment” Vás styčné kancelárie krajín V4 – Polish Science Contact Agency (PolSCA), National Research, Development and Innovation Office of Hungary (NRDIO), Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli (SLORD), a Czech Liaison Office for Education and Research (CZELO) srdečne pozývajú na matchmakingové podujatie pomáhajúce vedcom, inovátorom, verejným činiteľom, neziskovým organizáciám a iným nájsť správneho partnera pre nadchádzajúce príležitosti financovania v oblasti Klastra 6 programu Horizont Európa.

Cieľom podujatia je pomôcť účastníkom vytvoriť si medzinárodnú sieť kontaktov v rámci nasledujúcich tematických okruhoch (destináciách) Klastra 6:

  1. Biodiverzita a ekosystémové služby, vrátane európskeho partnerstva Biodiversa+
  2. Cirkulárna ekonomika, bioekonomické sektory a súvisiaci spoločný podnik Circular Bio-Based Europe
  3. Čisté prostredie a nulové znečistenie
  4. Pôda, oceán a voda za klímu a súvisiace európske partnerstvá Sustainable Blue Economy a Water4All

Toto online podujatie sa uskutoční v stredu, 29. júna 2022 od 13:00 do 16:30. Poskytne krátky prehľad nadchádzajúcich príležitostí financovania v rámci Klastra 6 Horizontu Európa, avšak jeho primárnym cieľom je sprostredkovať možnosti rýchlej prezentácie (pitching) pre tých, ktorí majú záujem o vytvorenie nových spoluprác. Za účelom poskytnutia možnosti priameho kontaktu medzi všetkými účastníkmi, budú prezentácie nasledované speed datingovou aktivitou cez platformu Wonder.me.

Odporúčame Vám zapojiť sa ako aktívny účastník a odprezentovať Vašu oblasť záujmu, možnosti Vašej inštitúcie a Vaše nápady na spoluprácu. Účasť je však možná aj pre tých, ktorý chcú len počúvať a nechať sa inšpirovať ostatnými.

V prípade záujmu sa zaregistrujte a označte, o ktoré tematické okruhy máte záujem. Registrácia bude otvorená do piatku, 24. júna 2022.

Všetci záujemcovia o rýchle prezentácie (pitching) budú kontaktovaní organizátormi, ktorí im poskytnú všetky inštrukcie, ako aj vzor prezentácie. Kvôli časovému limitu sú miesta pre prezentáciu obmedzené a v prípade veľkého záujmu si organizátori vyhradzujú právo potvrdenia miesta len vybraným účastníkom. Potvrdenia budú posielané priebežne, avšak nie neskôr ako 24. júna 2022.

Predbežný program podujatia nájdete tu.

Viac informácií:

Zverejnené 9.6.2022, slord

Pridať do Google Calendar