Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

EIT Samit


Začiatok: 11. 10. 2022 09:00

Koniec: 11. 10. 2022 17:15

Typ podujatia: Konferencia

Organizátor: EIT

Miesto konania: online/ Brusel

Štát: Belgicko




Európsky inovačný a technologický inštitút (EIT) organizuje v septembri a októbri 2022 svoje hlavné podujatie „INNOVEIT“. Zoznámiť sa budete môcť s podnikateľmi a inovátormi podporovanými EIT a pripojiť sa k nim pri riešení globálnych výziev pomocou riešení vyrobených v Európe. EIT Samit je séria podujatí, ktoré sa konajú od septembra do októbra 2022 v rôznych mestách. Dňa 11. 10. 2022 sa uskutoční Innoveit Brussels.

Na samite EIT sa uskutočnia okrúhle stoly na vysokej úrovni s poslancami Európskeho parlamentu, európskymi komisármi, ako je Mariya Gabriel, komisárka pre inovácie, výskum, kultúru, vzdelávanie a mládež, generálnymi riaditeľmi spoločnosti Unicorn, ako je Antoine Hubert zo spoločnosti Ynsect podporovanej EIT Climate-KIC, ako aj členmi správnej rady EIT, Nektariosom Tavernarakisom, Norou Khaldi a Martinou Larkin, pričom mnoho ďalších zaujímavých rečníkov bude oznámených!

REGISTRÁCIA

Na podujatí sa bude diskutovať o skúsenostiach EIT za posledných 10 rokov pri budovaní silného a odolného inovačného ekosystému, ako aj o výzvach a príležitostiach, ktorým dnes čelí inovácia v Európe.

Summit EIT bude aj oslavou udeľovania cien EIT v roku 2022, ktoré propagujú inovácie a povzbudzujú podnikateľov tým, že vyzdvihujú najprevratnejšie podniky, priekopníckych absolventov a vedúce ženy z komunity EIT, inšpiratívne vzory pre zmenu.

Toto podujatie je súčasťou série podujatí INNOVEIT WEEKS, viac informácií nájdete na: innoveit.eu

Pridať do Google Calendar