Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

InvestEU Portal ePitch pre vesmírne riešenia


Začiatok: 10. 11. 2022 14:00

Koniec: 10. 11. 2022 15:00

Typ podujatia: Súťaž

Organizátor: InvestEU

Miesto konania: online




Aká je organizácia podujatia?

  1. Do začiatku októbra bude kontaktovaných len päť spoločností.
  2.  EuroQuity naplánuje skúšobnú schôdzu. Jej cieľom bude podeliť sa o spätnú väzbu a vysvetliť, ako bude zasadnutie prebiehať.
  3. Deň D: Online podujatie sa uskutoční 10. novembra o 14.00. Každá spoločnosť bude mať 5 minút na prezentáciu pred investormi.

Ako sa môžete zúčastniť ?

Ak chcete byť vybraní na  InvestEU Portal epitch – Space solutions, ktorý sa uskutoční online 10. novembra, predložte svoj investičný projekt na InvestEU Portal do 10. októbra 2022 podľa nižšie uvedených pokynov:

  • Otvorte odkaz a zadajte svoje EÚ prihlasovacie údaje. Ak nemáte EÚ prihlasovacie meno, vytvorte si ho na tej istej stránke.
  • Po prihlásení vyplňte všetky 3 časti formulára žiadosti (profil – organizácia – projekt). Na jednu organizáciu/spoločnosť môžete predložiť viac ako jeden projekt. Vaša organizácia môže mať sídlo v ktorejkoľvek krajine, váš projekt však musí mať sídlo v Európskej únii.
  • V druhej časti formulára žiadosti (organizácia) nahrajte dokumenty, ktoré potvrdzujú právnu subjektivitu spoločnosti (napr. výpis z registra), a všetky ďalšie relevantné dokumenty (napr. posledné auditované finančné výkazy, správy o činnosti), ktoré podrobne opisujú činnosť spoločnosti.
  • Aby bola prihláška na podujatie správne podaná, musia byť vyplnené všetky požadované polia v 3 sekciách. Upozorňujeme, že za platné sa budú považovať len úplné prihlášky. O tom, že vaša prihláška je úplná, sa dozviete, keď dostanete e-mailové potvrdenie, v ktorom bude uvedené vaše jedinečné referenčné číslo. Toto referenčné číslo uvádzajte vo všetkej budúcej komunikácii s tímom InvestEU Portal.
  • Po odoslaní vašej prihlášky vás bude kontaktovať tím InvestEU Portal a EuroQuity a oznámi vám, či ste boli vybraní na účasť na InvestEU Portal epitch podporovaný platformou EuroQuity – Bpifrance.

Poznámka: Ak už máte existujúci profil na InvestEU Portal a chcete sa prihlásiť na toto podujatie, jednoducho kliknite na odkaz na prihlášku, keď ste prihlásení do svojho profilu na platforme. V tomto prípade nie sú potrebné žiadne ďalšie kroky na podanie prihlášky.

Viac informácií:  

Zverejnené 8.9.2022, slord

Pridať do Google Calendar