Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Informačný deň programu Horizont Európa venovaný rozšíreniu účasti a posilneniu Európskeho výskumného priestoru


Začiatok: 12. 12. 2022 09:30

Koniec: 12. 12. 2022 17:00

Typ podujatia: Informačný deň




Európska komisia (EK) oznamuje, že informačný deň pre program Horizont Európa s názvom „Rozšírenie účasti a posilnenie Európskeho výskumného priestoru“ sa uskutoční 12. decembra 2022.

Informačný deň predstaví nové a pokračujúce témy navrhované v rámci pracovného programu na roky 2023 – 2024 tejto časti programu Horizont Európa (HE). Akcie programu HE zamerané na rozširovanie účasti podporujú krajiny EÚ, ktoré zaostávajú v oblasti výskumu a inovácií, aby zvýšili svoju výkonnosť, zatiaľ čo akcie v rámci Európskeho výskumného priestoru (ERA) sú zamerané na reformu a celkové posilnenie európskeho systému výskumu a inovácií.

Na týchto stretnutiach budú mať potenciálni žiadatelia a všetci záujemcovia možnosť dozvedieť sa viac o výzvach a témach v rámci nového pracovného programu. Jedna prezentácia bude zameraná na postup hodnotenia návrhov.

Podrobný program, viac informácií o účasti a ďalšie praktické informácie nájdete na webovej stránke podujatia. Na informačný deň nie je potrebná žiadna registrácia. Účastníci budú môcť sledovať všetky zasadnutia online prostredníctvom hlavnej stránky podujatia.

Novinky a aktualizácie sa budú zdieľať aj na sociálnych sieťach prostredníctvom twitterového účtu, sledujte #WIDERA a LinkedIn.

Viac informácií: Stránka podujatia

Zverejnené: 9.12.2022, slord

Pridať do Google Calendar