Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

The ECCCH Information and Matchmaking event


Začiatok: 28. 03. 2023 10:00

Koniec: 28. 03. 2023 16:00

Typ podujatia: Informačný deň

Organizátor: EK

Miesto konania: Online




Zaujíma vás výzva na predkladanie projektových návrhov do Európskeho kolaboratívneho cloudu pre kultúrne dedičstvo (ECCCH)?

Potom si nenechajte ujsť informačné a matchmakingové podujatie pre tento cloud (ECCCH), ktoré sa uskutoční dňa 28. marca 2023 od 10:00 hod.

Budete mať šancou dozvedieť sa viac o Európskom kolaboratívnom cloude pre kultúrne dedičstvo (ECCCH) a možnostiach financovania, ktoré ponúka.

Prečo sa zúčastniť podujatia?

V dopoludňajšej časti môžete sledovať prezentácie o témach/ výzvach ECCCH navrhnutých na rok 2023 v rámci pracovného programu pre klaster 2 na roky 2023 – 2024 v rámci programu Horizont Európa. Zistiť môžete všetko o tejto prelomovej možnosti financovania, získajte najnovšie informácie od Európskej komisie týkajúce sa očakávaní od žiadateľov a máte možnosť klásť aj otázky.

Popoludňajšia časť je o networkingu! Môžete sa spojiť s ďalšími potenciálnymi žiadateľmi, identifikovať možných partnerov na uľahčenie vytvárania silných projektových konzorcií a zdieľajte nápady pre potenciálne projekty. Na popoludňajšie stretnutia sa vyžaduje registrácia vopred, aby ste si mohli následne dohodnúť bilaterálne online stretnutia na konkrétnu tému.

Prečo sa zúčastniť výzvy ECCCH?

S plánovaným rozpočtom 110 miliónov EUR do roku 2025 v rámci Horizontu Európa bude ECCCH jedinečnou infraštruktúrou, ktorá umožní bezprecedentnú transdisciplinárnu a rozsiahlu spoluprácu medzi odborníkmi. Poskytne špičkové technológie na digitalizáciu artefaktov, výskum umeleckých diel a dokumentáciu údajov, čo všetko výrazne posunie dopredu a dodá nový digitálny rozmer výskumu, uchovávaniu, konzervovaniu a reštaurovaniu kultúrneho dedičstva. Okrem toho sa zameria na uľahčenie prístupu k pokročilým technológiám a odstránenie prekážok pre menšie a vzdialené inštitúcie.

Nepremeškajte túto príležitosť objaviť výzvu ECCCH a zaregistrujte sa hneď teraz.

Zdroj: EK, 7.3. 2022, kas

Pridať do Google Calendar