Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

EUSEW2023 – Európsky týždeň udržateľnej energie 2023


Začiatok: 20. 06. 2023 00:00

Koniec: 22. 06. 2023 00:00

Typ podujatia: Konferencia

Organizátor: Európska komisia

Miesto konania: Brusel, online




Témou tohtoročnej online konferencie bude „Accelerating the clean energy transition – towards lower bills and greater skills“.

Konferencia sa bude konať 20. – 22. júna 2023 hybridnou formou a to v Bruseli alebo online, avšak organizátori odporúčajú sa zúčastniť priamo na mieste kvôli príležitostiam networkingu.

Podujatie organizované Európskou komisiou a záujmovými subjektami v oblasti energií sa zameria na udržateľnosť energií a s tým súvisiace výzvy. Cieľom je diskutovať o novom vývoji politiky, osvedčených postupoch a myšlienkach udržateľnej energie.

Zúčastnite sa aj vy na najväčšej každoročnej konferencii venovanej energii z obnoviteľných zdrojov a energetickej efektívnosti. Stačí sa zaregistrovať na tomto linku.

Program podujatia nájdete na stránkach EUSEW, ktorý okrem iného bude obsahovať :

  • Politickú konferenciu (Policy Conference)
  • EUSEW Awards, kde sa budú oceňovať výnimoční jednotlivci amimoriadne projekty
  • Európsky deň energie pre mládež, ktorý už štvrtý krát po sebe dáva účastníkom od 18- 34 rokov šancu zapojiť sa do tém prechodu na udržateľnú energiu  
  • Networkingové aktivity v rámci Energy Fair, ktorý je doplnkom konferencie

Táto každoročná udalosť je možnosťou stretnúť záujmové subjekty, ktoré podporujú energetickú účinnosť a obnoviteľné zdroje energie, dozvedieť sa o úspešných politikách a inšpiratívnych inováciách  dosahujúcich ciele EÚ v oblasti energetiky a klímy.

Viac informácií :

Oficiálna stránka podujatia

Program podujatia

Pridať do Google Calendar