Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Waterborne Days 2023


Začiatok: 26. 09. 2023 13:00

Koniec: 27. 09. 2023 18:00

Typ podujatia: Konferencia

Miesto konania: Brusel

Štát: Belgicko




Konferencia Waterborne Days sa uskutoční 26. až 27. septembra 2023 v Bruseli. Interaktívne prezenčné dvojdňové podujatie o európskom sektore vodnej dopravy bude mať viacero zasadnutí, na ktorých sa budú skúmať rôzne typy lodí cez prizmu výskumu a vývoja a ich prínos k ekologickej a digitálnej transformácii.

Delegáti budú mať príležitosť usmerniť strategický výskumný a inovačný program pre sektor vodnej dopravy do roku 2027, diskutovať o budúcnosti odvetvia a stretnúť sa so zákonodarcami, ktorí aktualizujú legislatívny rámec, ktorý bude formovať toto odvetvie v nasledujúcich desaťročiach.

Na konferencii odznejú podnetné prezentácie, interaktívne panelové diskusie, pútavé workshopy zamerané na strategické príležitosti v oblastiach, ako sú udržateľné palivá, elektrifikácia a energetická účinnosť. Predstavia sa tiež úspešné projekty s osobitným príbehom inovácie, udržateľnosti alebo uplatnenia na trhu.

V rámci podujatia Waterborne Days, ktoré sa uskutoční v dňoch 26. – 27. septembra 2023, bude technologická platforma Waterborne spoločne s Európskou komisiou organizovať slávnostné udeľovanie cien, ktoré budú oslavovať úspech európskych projektov, pričom osobitný dôraz sa bude klásť na inovácie, udržateľnosť a trhové uplatnenie alebo potenciálne trhové uplatnenie projektu.
Na každé ocenenie budú nominované maximálne 3 projekty, pričom z 9 nominovaných projektov sa vyberie jedno ocenenie za celkový vplyv.

REGISTRÁCIA na podujatie je otvorená.

31.7.2023, mit

Pridať do Google Calendar