Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

European SME Week 2023 Bilbao


Začiatok: 13. 11. 2023 09:00

Koniec: 17. 11. 2023 19:00

Typ podujatia: Kongres

Organizátor: EEN, Európska komisia

Miesto konania: Bilbao




Európsky týždeň malých a stredných podnikov 2023 sa uskutoční od 13. do 17. novembra 2023 v pulzujúcom meste Bilbao a sľubuje jedinečné a inovatívne podujatie. Duch Bilbaa sa odráža v novom vzhľade podujatia, v ktorého dizajne sa objavuje panoráma mesta a žiarivé farby.

Tohtoročný „podnikatelský týždeň“ bude pozostávať z dvoch po sebe nasledujúcich podujatí – Stretnutia malých a stredných podnikov (13. – 15. novembra) a konferencie siete Europe Enterprise Network (EEN) (15. – 17. novembra).

Konferencia EEN poskytuje malým a stredným podnikateľom jedinečnú príležitosť nadviazať kontakty s potenciálnymi partnermi a investormi a získať cenné informácie o najnovších trendoch a technológiách v ich odvetví.

Kľúčovou súčasťou týždenného podujatia bude zhromaždenie MSP a účastníci sa môžu tešiť na slávnostné udeľovanie výročných európskych cien za podporu podnikania (EEPA), ako aj na ďalšie informatívne a pútavé podujatia zamerané na podnikanie a inovácie. Na rok 2023 sa v zúčastnených krajinách začali vyhlasovať národné súťaže EEPA a boli oznámené ich národné termíny.

Konferencia EEN aj zhromaždenie MSP sa uskutočnia na výstavisku v Bilbau (BEC).

Či už ste mladý začínajúci podnikateľ, alebo etablovaný podnik, ktorý chce rozšíriť svoj záber a siete, Európsky týždeň MSP má pre každého niečo.

Pridať do Google Calendar