Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Pozvánka na brokerage event BeHEALTH 2023


Začiatok: 24. 10. 2023 00:00

Koniec: 26. 10. 2023 00:00

Typ podujatia: Brokerage event

Organizátor: Asociácia ROHEALTH

Miesto konania: Temešvár

Štát: Rumunsko




Zúčastnite sa 3 dňového hybridného podujatia zameraného na budovanie partnerstiev pre európsky výskum a inovácie v oblasti zdravotníctva. Toto podujatie, ktoré organizuje asociácia ROHEALTH, ponúka platformu pre nadväzovanie kontaktov a prezentáciu nových projektových nápadov.

Na podujatí sa môžete dozvedieť o najnovších možnostiach a financovaní v oblasti zdravia a bioekonomiky. Konferencia ďalej ponúka možnosť stretnúť účastníkov z priemyslu, univerzít, vedeckej komunity, nemocníc a občianskej spoločnosti, rumunských tvorcov politík a predstaviteľov z Európskej komisie. Program BeHEALTH taktiež zahŕňa diskusiu o implementácii legislatívy v oblasti zdravotníckych pomôcok (MDR a iVDR), súťaž abstraktov a panelové diskusie.

Ak máte záujem o európske prostredie zdravotníckeho priemyslu, chcete stretnúť úspešných výskumníkov a inovátorov v oblasti zdravotníctva, zistiť, aký prínos prinieslo EÚ financovanie, alebo sa snažíte ovplyvniť politiku inovácií v zdravotníctve, táto udalosť je určená presne pre Vás. Registrovať sa môžete tu.

Viac informácii

Zverejnené 3.10.2023, slord

Pridať do Google Calendar