Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj v Bruseli

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Brain Innovation Days 2024


Začiatok: 13. 11. 2024 08:45

Koniec: 14. 11. 2024 21:00

Typ podujatia: Konferencia

Organizátor: European Brain Council

Miesto konania: Brusel

Štát: Belgicko

Odkaz: https://www.braininnovationdays.eu/




Zaregistrujte sa na 4. ročník Dní inovácií mozgu (Brain Innovation Days), ktoré organizuje Európska rada pre mozog (European Brain Council) v dňoch 13. – 14. novembra 2024Bruseli. Cieľom podujatia je spojiť širší ekosystém s cieľom podporiť dialóg, výmenu poznatkov, urýchliť investície do výskumu a inovácií a uľahčiť rozvoj podnikania.

Kľúčoví aktéri a odborníci v oblasti tém mozgu v celej Európe i mimo nej sa budú môcť spojiť prostredníctvom programu zameraného na vytváranie sietí a prezentáciu inovácií.

V rámci zastrešujúcej témy podujatia „Navigácia mozgu počas celého života“ bude program zahŕňať širokú škálu typov zasadnutí vrátane plenárnych zasadnutí, inšpiratívnych prednášok, posterovej a inovačnej prehliadky, networking, súťaže „Brain Innovation Days Pitch Competition,“ panelov a ďalších vzrušujúcich formátov zasadnutí, ktoré sú zatiaľ v štádiu prípravy!

Hlavná téma podujatia zahŕňa 5 podtém:

🧠 Rozkvitajúce mozgy: Raný vývoj mozgu

🏫 Budovanie mozgu: Školy a pracoviská

🏥 Nadčasové mozgy: Pestovanie odolnosti, prijímanie zmien

⚙️ Holistické mozgy: Stratégie pre zdravie mozgu v dynamickej spoločnosti

🚀 Pokroky v neurotechnológii: Priekopnícke inovácie

Súťaž Pitch Competition poskytne príležitosť na prezentáciu skvelých príkladov inovácií v oblasti mozgu v Európe, ktoré môžu mať pozitívny vplyv, tým, že zlepšia kvalitu života ľudí s poruchami mozgu (neurologickými aj duševnými) a podporia lekárov, výskumníkov, pacientov a opatrovateľov, priemysel a celú spoločnosť. Do súťaže Pitch Competition je stále možné sa prihlásiť, výzva je otvorená do 31. augusta 2024.

Podujatie sa bude konať v priestoroch EGG. Toto miesto sa nachádza v centre Bruselu a ponúka výnimočný priestor s ľahkým prístupom vlakom, verejnou dopravou a autom (s množstvom rôznych parkovacích miest v okolí). Ideálne miesto na stretnutie kreatívnych myslí, výmenu poznatkov a skúseností.

Early Bird registrácie trvajú do 15. augusta 2024! Viac informácií nájdete tu.

Zverejnené 2.8.2024, slord

 

Pridať do Google Calendar